Oyun Kanalları İçin Youtube İçerik Önerileri

Oyun Kanalları İçin Youtube İçerik Önerileri

Oyun kanalları, Youtube’da diğer kanallara göre daha hızlı büyüyebilen kanallardır. Oyun içerikleri çekmek, diğer içeriklere göre daha maliyetsiz ve kolay olduğu için ilk etapta büyümesi bir miktar daha kolaydır. Algoritmaya ve kitlenize uygun içerikler paylaştığınızda başarılı olabilirsiniz. Bunun için aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz.

1)Oyun İncelemeleri ve Değerlendirmeleri

Yeni çıkan bir oyunun tanıtımını yapabilir veya oyunu çözmek üzerine videolar çekebilir ve Twitch platformu üzerinden düzenli yayınlar açabilirsiniz. İnceleme ve değerlendirme kendi arasında dallara ayrılmaktadır. Oyunu çözmeye çalıştığınız, öğrenmeye çalıştığınız 8-10 bölümlük içerikler yapabileceğiniz gibi o oyunun beğendiğiniz ya da beğenmediniz kısımlarını objektif bir şekilde değerlendirme yapabileceğiniz bölümlerde yayınlayabilirsiniz. Bunu yapmak için illa ki yeni çıkan oyunları takip ederek indirmek zorunda değilsiniz, oynadığınız oyunlara gelen güncellemeleri yeniliklerini oyunun hilesi dediğimiz ufak tefek ayrıntıları biliyorsanız bunları da içerik olarak kullanmanız ilgi çekmeyi sağlayacaktır. Güzel bir kitleye ulaşmak istiyorsanız bunları periyot şekilde yapmanız sizin için daha iyi olacaktır çünkü YouTube gibi platformlar bunu konulara özellikle aktifliğe önem verir. İki video arası bir hafta değilde iki günde bir olabilir.

2)Oyun İpucu ve Stratejileri

Günümüz oyunları birçok şekilde ilerlemeye, kazanmaya açıktır. Örneğin bir oyunda özel kodlarla oyunun bakiyesini kazanmak mümkün olabiliyor. Bu kodları araştırıp kendi kanalınız üzerinde paylaşmanız size daha çok izlenme sağlayacak bir içerik haline gelebilir. Himayeli oyunlarda iyiyseniz, belirlediğiniz oyunun hızlı ve kolay gelişme yönetmelerini keşfederek bununla beraber bölümler yayınlarsanız düzgün periyotlu bir içerik olacaktır. 

3)Oyun İndirme ve Yükleme Rehberleri

Birçok insan teknolojik aletlere belirli yaşa geldikten sonra sahip olabiliyor. Bu yüzden daha önce tecrübesi olmayan kişilere fayda sağlayacak sizin tecrübelerinizi içeren videolar eminim ilgi duyulan içerikler olacaktır. Bilgisayarlar hakkında pek bir bilgi sahibi olmayan birisi oynamak istediği oyunu indirmek ve kurmak için aratma yapacaktır. Sizin de bu yönde tecrübe ve bilgileriniz varsa bunları adım adım hiçbir ayrıntıyı atlamadan açıklayıcı bir şekilde anlatmanız birçok kişiye fayda sağlayacaktır. 

4)Çıkacak Oyunlar ve İnceleme Beklentileri

Eğer oyunları yakından takip ediyorsanız bence bu madde sizin için en iyisi olabilir, herhangi bir sosyal medya platformunda çıkacak oyunlar hakkında yayınlanan bilgiler yardımıyla çıkacak oyunlar hakkında yorum yapmak fikir üretmek epey bir ilgi çekicidir. Oyun hakkında verilen spoilerlarla insanların beklentilerinin ne yönde olduğuna dair anketler yapmak, takipçi kitleniz için aktif bir katılım sağlamasına sebep olacağından aktifliği korumak adına güzel bir yöntemdir. Unutmayın bu tarz platformlar da içerik üretmeye başlamak çalışmak emek ve zaman ister, hemen bir anda yükselmeyeceksiniz lakin başardığınızda ki o duygu size yetecektir.

5)Oyun Karakterleri ve Hikayeleri

Zamanımızda oyunların haddi hesabı yok ve artık eskisine nazaran çok daha ilgi duyuluyor. Oyun karakterlerinin cosplayleri derken gerçekten son zamanlarda oyunda ki karakterlere duyulan ilgi ve bağlılık artmış durumda. Bu durumda insanlar beğendikleri karakterler hakkında bilgi almak için basit yoldan örneğin, YouTube gibi platformlardan sıkla araştırma yapmaktalar. Sizler daha detaylı bir inceleme sonucu güzel bol görselli bir video hazırlayıp karakterler hakkında ayrıntılı bilgi verdiğiniz de merak edenlerin ilgisini çekmiş olmaz mısınız?

6)En İyi Oyun Listeleri ve Önerileri

İnsanlar artık büyük bir arayış içindeler, ne yapsak nasıl yapsak? Bazıları sevgilisiyle bazıları eşleriyle, bazıları ailecek, bazıları kalabalık arkadaş grupları ile oynanabilecek oyunlar aramaktadır. Ve içerik üreticileri olan sizler insanların arayışlarına cevap verdiğiniz taktirde beğenilerek layık olacaksınızdır. Sevgiliyle oynanacak en iyi 5 oyun başlıklı 10 dakikalık bir video nasıl olurdu? Ya da ailecek oynanabilecek 10 video başlıklı videolar. Diğer videolarınızın yanı sıra bu insanlara net cevaplar verdiğiniz süreçte ilgi duyacaksınızdır. Güzel bir araştırma yardımı ile videoyu hazırladığınız da insanlar oyunların oynanış şekli ve içeriği hakkında bilgi aldığı için memnun olacaklardır