Instagram'da En Çok Takipçisi Olan Film Yıldızları

Instagram'da En Çok Takipçisi Olan Film Yıldızları

Bir mücadelede kimin galip geldiğini görmek her zaman eğlencelidir. Benzer şekilde, işteki "en iyi" şeyi keşfetmek veya Instagram'da en çok hangi film yıldızının en fazla takipçiye sahip olduğunu öğrenmek de aynı duyguları ortaya çıkarıyor. Instagram'da hangi yıldızların hesaplarının en çok takipçiye sahip olduğunu bulmak için genel olarak en fazla takipçiye sahip 13 hesaba bakacağız. Instagram'da kimin en çok takipçisi olduğunu merak ediyorsanız arkanıza yaslanın ve yazının keyfini çıkarın.

Instagram hepimizi birbirine bağlayan kapsamlı bir araçtır, bu nedenle Instagram'daki haber ve etkinliklerin diğerlerinden daha fazla dikkat çekmesi ve en çok takipçiyi çekmesi şaşırtıcı değil.

Önceden meşhur olmak için TV kanalına çıkmak gerekiyordu şimdi ise Sosyal medya araçları kullanarak bir oldukça kişiyi fenomen olarak karşımıza çıkan onlarca şahıs sayabiliriz. Başta İnstagram olmak suretiyle ünlüler de toplumsal medya sitelerine kayıt ile adeta takipçi kazanma yarışına girmiş vaziyetteler şarkıcı, komedi oyuncusu, film oyuncusu, futbolcu ve oldukça ünlü kişiler bu biçim toplumsal medya sitelerinde hatırı sayılır bir kesime hitap ediyorlar.

Bunlara fenomen demek doğru olmaz zira Tv kanalları vesilesiyle kendilerini aslına bakarsan ön plana çıkarıyorlar doğrusu ücretsiz olarak televizyonlar yardımıyla reklamlarını yapıyorlar.

Dwayne Johnson

Kariyerine Amerikalı bir güreşçi olarak başlayan Dwayne "The Rock" Johnson, aksiyon filmi türünün bir parçası haline geldi ve bir sonraki Stallone ve Schwarzenegger olarak tanındı. İnanılmaz fiziğinden öte muhteşem bir mizah anlayışı da var. 

Öte yandan bir aile babası imajıyla da kadınlar tarafından da oldukça beğeniliyor ve destekleniyor. Sayfasında çekimlerden fotoğraflar, röportajlar, kişisel hayatından fotoğraflar ve tabii ki çocuklarıyla ve ona hayran olan diğer çocuklarla fotoğraflarını paylaşmasına şaşmamalı. Tüm erkek film yıldızları arasında Dwayne, Instagram'da en fazla takipçiye sahip olanıdır.

Kylie Jenner

Kendi kozmetik şirketini kuran Kylie Jenner, yakın zamanda Forbes dergisi tarafından kendi kendini milyarder ilan etti. Sadece Keeping Up with the Kardashian'da yer almakla kalmadı, aynı zamanda ünlü ailesi Caitlyn ve Kris Jenner sayesinde de tanınmış bir figür. 

Şaşırtıcı bir şekilde Instagram'da en çok takipçiye sahip kişiler arasında yalnızca bir tanesi milyarder marka sahibidir. Sayfasında izleyiciler tarafından kesinlikle takdir edilen dergi kapakları, arkadaşlar ve aile, moda fotoğrafları, selfie'ler ve seksi çekimler yer alıyor. O bir reality TV yıldızı olmasına rağmen, aynı zamanda sinemada da yer almıştır.

Leonardo Dicaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio , Amerikalı oyuncu ve yapımcıdır. DiCaprio, 1990`ların başlangıcında tv reklamlarında görünerek oyunculuk dünyasına başladı ve peşinden Santa Barbara ve Growing Pains benzer biçimde dizilerde rol aldı. 1991'de Mahluklar 3 filmindeki Josh rolüyle beyazperde dünyasına başladı. 

1993 senesinde Bu Çocuğun Hayatı filmimizde başrolde oynadı. Aynı sene Gilbert'in Hayalleri filmimizde oynadı ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu branşında ilk Akademi adaylığını elde etti. Günlük ve Romeo + Juliet filmleriyle halk tarafınca tanınmaya başladı. 

1997 senesinde James Cameron'ın Titanik filmiyle internasyonal üne ulaşmış oldu. Tüm erkek film yıldızları arasında Dicaprio, Instagram'da en fazla takipçiye sahip film yıldızlarından biridir.

Vin Diesel

Vin Diesel, aksiyon filmlerinin ünlü yıldızlarından biridir. 200 milyonun üzerinde takipçisi vardır. Diesel'in ilk rolü, Uyanışlar filminde adı geçmeyen kısa bir roldü. Daha sonra seçmelerde sıkışıp kalan başarısız bir aktörü konu alan yarı otobiyografik kısa film ``Multifacial''ı yazdı, yönetti ve başrol oynadı. 

Film 1995 Cannes Film Festivali'nde gösterilmek üzere seçildi. İlk uzun metrajlı filmi Strays'de bir kadına olan aşkından dolayı tavrını değiştiren bir çete liderini canlandırdı. Diesel'in yazıp yönettiği film, 1997 Sundance Film Festivali'ndeki yarışmada seçildi ve MTV ile filmin diziye dönüştürülmesi için anlaşma sağlandı. 

'Multi-Facial'daki güçlü performansı, ona Steven Spielberg'in 1998 Akademi Ödüllü filmi 'Er Ryan'ı Kurtarmak'ta rol alması için ilham verdi. 1999 yılında The Iron Giant adlı animasyon filmindeki seslendirme çalışmasıyla büyük beğeni topladı.

Fahriye Evcen

Bir zamanlar Instagram üstünde yapmış olduğu paylaşımlarla fazlaca popüler olmayı başaran güzel oyuncu Fahriye Evcen de en fazlaca takip edeni olan kişiler sıralamasında yerini almayı başarmış. Özellikle eve kapandığımız günlerde yapmış olduğu paylaşımlarıyla ününe ün katmayı başaran Fahriye Evcen`in Instagram'da yaklaşık 11,9 milyon takip edeni bulunuyor. Ayrıca takipçi sayısı en süratli artan kişilerden biri bulunduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Jennifer Lopez

Çoğunlukla J.Lo takma adıyla anılan Jennifer Lopez, müzik, oyunculuk ve dans alanlarındaki başarılarıyla tanınan çok yönlü bir Amerikalı şovmendir. Jennifer Lopez, müzik ve oyunculuk kariyerinin yanı sıra yüksek profilli ilişkileri, moda anlayışı ve girişimci girişimleriyle de tanınıyor. 

Ayrıca “American Idol” ve “World of Dance” gibi popüler televizyon programlarında jüri olarak görev yaptı. Lopez, kariyeri boyunca Grammy adaylığı da dahil olmak üzere çok sayıda ödül ve onur ödülü aldı ve eğlence dünyasının en etkili ve güçlü kadınlarından biri olarak kabul ediliyor. 

Popüler kültür üzerindeki etkisi önemli olmuştur ve eğlence endüstrisinde popüler bir figür olmaya devam etmektedir. Instagram da en çok takipçiye sahip yıldızlardan birisidir.

 

Burak Özçivit

Eşi Fahriye Evçen'le birlikte listeye giren Burak Özçivit, ailece Instagramda geniş yer edinmeyi başarmış gibi görünüyor. Bu yakışıklı oyuncunun ülkemizde neredeyse dörtte biri kadar takipçisi var. Burak Özcivit'in şu anda 18,1 milyon takipçisi bulunuyor ve yaptığı paylaşımlara her geçen gün yeni takipçiler ekleniyor.

Brad Pitt

1989 yılında düşük bütçeli ``Cutting Class'' adlı yapımda rol alarak dikkatleri üzerine çekti. İki yıl sonra Thelma & Louise'de 15 dakikalık bir rol üstlenerek People dergisi tarafından "Dünyanın Yaşayan En Seksi Erkeği" unvanını kazandı. 

Büyük bütçeli yapımlardaki ilk başrolleri A River Runs Through It (1992) ve Legends of the Fall (1994) adlı drama filmleri ve korku filmi Interview with the Vampire (1994) oldu. Polisiye gerilim filmi Seven (1995) ve bilim kurgu filmi 12 Monkeys (1995)'te beğeni toplayan performanslar sergiledi; bu filmlerle Altın Küre Ödülü'ne ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Akademi Ödülü'ne aday gösterildi. 

Pitt, kült film Fight Club (1999) ve soygun filmi Ocean's Eleven'da (2001) yanı sıra Ocean's Twelve (2004) ve Ocean's Thirteen (2007) adlı devam filmlerinde rol aldı. En büyük gişe rekorları kıran filmleri arasında Ocean's Eleven (2001),Troy (2004),Mr. & Mrs. Smith (2005) ve World War Z (2013) yer alıyor. Aynı zamanda Once Upon a Time in Hollywood'da (2019) da yaşandı. Once Upon a Time in Hollywood'daki rolüyle ikinci Altın Küre Ödülü'nü ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar'ını kazandı. Instagram takipçi sayısı fazla olan yıldızlar arasında yer alıyor.

Cem Yılmaz

Cem Yılmaz, 1998 senesinde yönetmenliğini Ömer Vargı`nın yapmış olduğu Her Şey Çok Güzel Olacak adlı filmle oyunculuk mesleği ile tanıştı ve kamera arkasına adım attı. Bu filmin arkasından 2000 senesinde Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği vizontele isimli filmde de rol aldı. 

İçlerinde Türk sinemasının en oldukça seyredilen filmleri arasına girmiş olan GORA, AROG, Hokkabaz ve Yahşi Batı benzer biçimde yapımların da bulunmuş olduğu on filmde rol aldı ve üç filmde de seslendirme sanatçısı olarak çalışmıştır. 

Sinemadaki çalışmalarının yanında sahne şovlarını da devam ettiriyor; her bir oyunu kapalı gişe oynamakta olan dört farklı stand-up gösterisi gerçekleştirdi, Kariyeri süresince birçok markanın reklam yüzü oldu. Karikatürlerinin yer almış olduğu bir kitap ve üç filminin senaryolarının kitaplaştırarak okurların büyük ilgisini çekti. Birçok kişi tarafından takip edilen yıldız Instagram da takipçisi fazla olan yıldızlar arasındadır.

Elçin Sangu

Elçin Sangu, Türk televizyon ve sinemasının tanınmış bir oyuncusudur ve geniş bir hayran kitlesine sahiptir."Mutluluk Zamanı" (2017),Başrollerini Barış Arduç ile paylaştığı bu romantik komedi filmi ile iki farklı hayattan gelen iki insanın aşk hikayesini anlatıyordu ve Elçin Sangu bu film ile oyunculuğu birçok kişi tarafından takdir edilmiştir. Elçin Sangunun Yaklaşık 8,7 Milyon takipçisi vardır.

Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya, Türk model ve oyuncudur. 1 Temmuz 1991 doğumlu Sarıkaya, yalnız Türkiye sınırları içerisinde değil, Dünyaca tanınan bir isimdir. Uluslararası platformlarda da ses getiren bir isim. Kış Uykusu filmi ile 2014 yılında Cannes film festivali'nde altın palmiye ödülünü alan Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği filmde rol aldı. Serenay Sarıkaya, hem oyunculuk yeteneği hem de güzelliği ile büyük bir fan kitlesine sahip. Oyuncunun Instagram da yaklaşık 10 Milyon takipçisi vardır.

Demet Özdemir

Demet Özdemir gerek Türkiye'de gerekse yurtdışından bir çok seveni ve takipçisi olan bir film yıldızıdır Her sene yaptığı diziler ve filmlerle dikkatleri üstüne çekmektedir. Demet Özdemir'in Instagram da yaklaşık 16 Milyon takipçisi bulunuyor.

Can Yaman

Can Yaman, Türk dizi ve filmlerinin aranılan yüzlerindendir. Can Yaman televizyon dizilerinin yanında sinema filmlerinde de rol almıştır. Romantik komedi dalında 2016 yılında Beğenmediklerimiz filmi sinema kariyerinde önemli bir adımdı. Can Yaman, enerjik kişiliği, oyunculuk yeteneği ve çekici görünümü nedeniyle Türk televizyonunun en önemli isimlerinden biri olarak kabul ediliyor. 

Can Yaman, Twitter ve instagram platformlarında da aktiftir ve buralarda geniş bir takipçi kitlesi mevcuttur. Nitekim Instagram platformunda paylaştığı günlük hayatından kesitlerle hayranlarıyla iletişimde bulunur. Instagram da yaklaşık 10 Milyon takipçisi vardır.

Ariana Grande

Ariana Grande müzik kariyerinin yanı sıra sinema dünyasında da aktif bir yıldızdır. Ancak müziği oyunculuğundan daha iyi bilinmektedir. 2021 yılında Don’t Look Up filmi, Ariana Grande, Meryl Streep, Jennifer Lawrence ile başrol oynadığı bir bilim kurgu komedisidir. Birçok kişi tarafından takip edilen Grande'nin ınstagram da yaklaşık 380 Milyon takipçisi vardır.

Jennifer Aniston

 

Los Angeles'ta doğdu. Jennifer Aniston 80'li yıllarda küçük roller oynamaya başladı ve çeşitli televizyon dizileri ve filmlerinde rol aldı. En ünlü rolü Friends dizisindeki Rachel Green rolüdür. Aniston, yapımı on yıl süren, dünya ve Amerikan televizyon tarihinin en çok izlenen dizisi Friends'teki rolüyle Altın Küre ve Emmy Ödülü kazanarak fenomen ve yıldız oldu. Oyuncu Brad Pitt'le beş yıl evli kaldı. 2010 senesinde gerçekleştirilen bir araştırmaya göre dünyanın en güçlü sekizinci kişisidir. Özellikle Instagram'da paylaştığı günlük hayatından kesitlerle hayranlarıyla iletişimde bulunuyor. Instagram da yaklaşık 43 Milyon takipçisi vardır.